Friske tenner er vår lidenskap

Tromsø Tannlegesenter i nye klær!

Tromsø Tannlegesenter har sammen med Trianite Software Solutions etablert et nytt design for våre nettsider. Disse nye sidene er enklere for oss og vedlikeholde, enklere å navigere, enklere å holde oppdaterte, og ikke minst mye penere å se på. Vi håper dette nye designet faller i smak hos de fleste og vi ser frem til en lys fremtid med ny teknologi under panseret, også på nett! Har dere spørsmål eller tilbakemeldinger til nettsidene eller et annet tema er det bare å kontakte oss! Noe dere kan finne ut hvordan dere gjør her.

Påskeferie!

Hei alle sammen! Vi på Tromsø Tannlegesenter har stengt hele påskeuka. Skulle det oppstå noe veldig akutt er vi tilgjengelig på mail […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *