Om oss

Du finner oss i sentrum av Tromsø i lyse trivelige, og helt nyoppussede lokaler. Du finner oss I Strandtorget 3, 9008 Tromsø. For kart se her. Vi er 9 ansatte på klinikken, hvorav 6 tannleger, 1 tannpleier og 2 tannhelsesekretærer.

Her gir vi dine tenner den pleie de trenger og vi legger ekstra vekt på service, kvalitet og omsorg.
Vi utfører allmenn behandling, akutt hjelp, rotbehandling, kirurgisk behandling, kroner, broer, tannimplantater, bleking m.m. Alt på ett sted!

Tromsø Tannlegesenter ble opprettet i 1986 som et team av tannleger i Tromsø med bred allmennpraktisk – og med særlig protetisk og kirurgisk kompetanse. Vi har kunnet tilby tannhelsetjenester i mer enn 30 år og kan gi de beste tilbud innen moderne tannbehandling.

Tromsø Tannlegesenter er et behandlingsfellesskap av høyt kvalifiserte tannleger, tannpleier og tannhelsesekretærer. De siste årene har også yngre krefter sluppet til, og faktisk har 4 av våre tannleger utdannet seg på Universitetet i Tromsø.

Vi samarbeider med tannteknisk laboratorieum i samme bygg, Hugo Ellingsen AS. De har kunstnerisk ekspertise innen kosmetisk gjenoppretting av uheldige tannuttrykk, tannskader og etter tannløshet. Sammen dekker vi det aller meste av behandlingsbehov når det gjelder tannhelse.

Senterets faglige bredde er stor og våre pasienter nyter godt av NAV`s refusjonsordninger for tannbehandling. Alle tannleger har direkte oppgjøre med HELFO og sender inn refusjoner via Norsk Helsenett, dette betyr at du som pasient kun betaler egenandel og slipper å tenke på å sende inn refusjonskrav selv.